Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Petak 20.06.2014.
09:53
Globus, telegraf.rs A
“Jugoslavija je bila divan projekat. Uvek sam mislio da je trebalo da ostane takva. Hans Ditrih Genšer (tadašnji ministar spoljnih poslova Nemačke) je napravio strahovitu grešku s preranim priznanjem Hrvatske“, rekao je u razgovoru za zagrebački Globus najpoznatiji živi filozof Jirgen Habermas, poznat i po tome što je bio mentor Zoranu Đinđiću.
Petak 20.06.2014.10:18
Taj preostali "stari nacista" genser je jedno zlocinacko cudoviste, radijo aktivno na uspostavljanju nacista hitlerovih u nemackim strukturama a njegova podrska seperatistima u eks-ju je tipicna za nemce uopste jer kad uzmemo u obzirdasu svijim svojim bivsim saveznicimaODMAH pomogli.....prvo ih priznali-naoruzali i povezali sa naci-nato-om-propaganda-i snabdevali ihsaobavestajnim podacima i semi po kojoj trebaju da rade.........markale-racak-srebrenica.......nemacki bnd je nista drugo no hitlerov gestapo, posle poraza samo su promenili imeposadaostala ista.........nemacka je zlocinacko-nacisticko udruzenje koje je SRBIMA OGROMNU STETU UCINILA........nemacka je SRBSKI alfa neprijatelj........
Petak 20.06.2014.10:28
3-put nas bombardovali, pomogli svim zlocincima balijama-arbanasima-ustasama.......i to u 1-2-balkanskom ratu........uvek su izabrali stranu protiv SRBA i uvek ce izabrati stranu protiv nas. Isto ko krvati oni pate od fobije od SLOVENA PRAVOSLAVACA.........setite se vozova sa natpisima iz 1`-sv rata il hitlerov fanaticni strah od NAS I RUSSA.........samo pogresna strana kod nas pobedi pa ih prelako pustise s kuke...........NIJEDAN JEDINI NEMACKI VOJNIK-ARBANAS-KRVAT TURCIN NIJESMEO PREZIVLJET POSLE.SVRATA.........NIJEDAN..........+SRBSKI BALKAN JE TREBAO DA POSTANE GROBLJE ZA TE MONSTRUME+.........a i CCCP je pustao pojedine ratne zarobljenike po meni potpuno nerazumljivo.....
Petak 20.06.2014.10:36
jer da je nemacka bilo kojim slucajem pobedila rat ONDA BI SVAKOG "DO POSLEDNJEG POBILI".........recima il digitalskim zapisima slikama itd se nikada nemoze opisat ta STRAVICNA LJUDSKA GOLGOTA..........nemacka je kriva za 65 miliona zrtava, od toga su polovina civili poubijani u logorima smrti.........KAKO SVET MOZE NJIMA OPET DA DADNE PRAVO NA SAMOSTALNOST.........po svim pravilima prirode i zdravog razuma " nemci su morali da nestadnu........+ZAUVEK+
Petak 20.06.2014.15:20
Nije se Genšer mnogo pitao, samo je odrađivao posao Amerima i tako su dijelili Yu-gu između sebe! Međutim, dotični gospodin ima dugoročne planove i brige oko EU, ne dosjećajući se da će on (85.god.) biti još uvjek među nama kada se bude raspala EU!!!
Petak 20.06.2014.15:57
Da, nazalost se nazivlje taj dinosaurus a trebo je puno ranije, samo za gensera sve najgore i za kohla..........nijednu jedinu rec podrske nijesu dali no samo priznanja seperatista, cak i onijema koji se nijesu na pocetku ni otcepit hteli...........nemacka je nas vekovni neprijatelj i tako je sada i u buduce vreme..........cekamo dan da im vratimo SVE........
Petak 20.06.2014.16:34
amere nevolim,ipak nisu oni u to vreme bili za raspad jugoslavije vec je to upravo bila nemacka sa holandijom, ali kao evropska ekonomska sila i propagandna sila oni su polako ali sigurno i ameriku i sve nama nekada bliske saveznicke zemlje nagovorile na priznanje secesionistickih republika tadasnje sfr jugoslavije!. genschman (genser) je bio vodja tog pohoda protiv nase zemlje za koju su nemacki mediji jos za titovog zivota postavljali pitanja i pripremali scenarie dali ce opstati drzava sa tolikim razlicitim narodima i narodnostima !! a pocelo je sve sa kosmetom !! kada su siptarske demonstracije 81.godine prerasle u ulicni rat trazeci republiku !!!!
Petak 20.06.2014.16:49
za "lovcenvolisrbiju" kohl se nije "puno pitao", sto se tice jugoslavije a bilo mu je i sve jedno, njemu je jedino vazno bilo ujedinjenje nemacke a zato je gentscheru bilo vrlo vazno rasturiti sfrj. kao i okupljanje bivsih saveznika iz dva svetska rata pa i onih balkanskih!! inace genschmanova porodica ima vezu sa vojvodinom odakle su prebegli za vreme rata u nemacku a rasturanje sfrj mu je bila osveta srbiji za to !!! jedino se pitam zasto nam se svetila olbrajtova koju smo kao jevrejku u vojvodini skrivali od nemaca i spasli je sigurne smrti ??.
Petak 20.06.2014.10:19
Значи Србија је била у праву.Србија није хтела да се растура Југославија.Србија је рекла:Сви исти језик говоримо.Ћирило и Методије су створили нашу азбуку сви имамо по 30 слова иста.Србија је хтела да остане заједно бар са Црном Гором али ни то није успело.Црногорци су чак додали још 3 слова,па то је чиста срамота.Дали сада нека Република има неку корист што је сама.Свака Република је сада пет пута више дужнија него цела Југославија.У Европи војно од Југославије били су јачи само Британија и Француска.Тито је имао најсавременије авионе и оружје.Србија је скинула два невидљива америчка авиона.Југославија је у сваком спорту освајала неку медаљу.Али братство и јединство су уништили САД и НАТО .
Petak 20.06.2014.12:29
Vatikan je snaga koja je stajala iza formiranja Kraljevine SHS, preko svojih indirektno kontrolisanih masonskih loza, pa iza tkzv. "Ilirskog pokreta" koji je prerastao u "Jugoslovenski", pa u jezuitskim krugovima iza kreiranja fasizma i komunizma po Hegelovoj Teza+Antiteza=Sinteza, sto je bilo cudo od monstruma nacional-socijalizma ili skraceno Nacizma. Prvi su priznali Sloveniju i Hrvatsku u njihovom nedosanjanom snu prodora na istok. Ko su bili Lenjin i Trocki i kako i odakle su ubaceni u Rusiju i ko im je u tome pomogao (opet Nemacka), vec se odavno zna.
Petak 20.06.2014.12:50
jezuitski agenti i dalje fanaticno rade, sto se moze primetiti i na ovom portalu, na relativizaciji proslosti i zameni teza, tako da i ovo predavanje u Zagrebu nije nista drugo nego nastavak rada istim metodama. Gensher se oznacava kao krivac a pravi vukovi setaju u jagnjecoj kozi.
Petak 20.06.2014.12:58
Протура се теза да је Геншер био некакав самостални фактор који је био у стању да нешто одлучује и спроводи самостално, што је смешно.
Petak 20.06.2014.13:07
akcija usadjivanja Srbima osecaja krivice i "ciscenja srpskog bica od korova", koje je na ovom portalu otvoreno predstavio (ili predstavila) osoba iza nicka @eliot ness kao svoju "misiju", dovoljno govori o ozbiljnosti namere i ustrajnosti na svim nivoima da se sprovedu daljnji planovi jezuitskih kuvara iz vatikanske kuhinje.
Petak 20.06.2014.17:08
ti znas za onu pricu kada je otac ucio svojih sest sinova da budu slozni umesto da se svadjaju a oni ga nisu slusali, tad on uze sest grancica sastavi ih i dade ih svima njima da pokusaju sastavljene da ih prelome sto im nije uspelo a otac tada uze i rasturi snop grancica i dade ih njima pojedinacno da ih prelome sto oni sa lakocom ucinise i dodjose do zakljucka da su samo u slozi nepolomljivi !!! zato sto smo zajedno bili veliki zalogaj za nemacku i druge zato su nas rasturili jer ovako smo lak plen za svakoga od njih i zato su sve republike prezaduzene i zato je tolika nezaposlenost i zato su sve fabrike odmaralista i sve ostalo sto vredi rasprodato u bescenje a od prodaje nikakve koristi
Petak 20.06.2014.21:21
Док су сви Словени били заједно Ћирило и Методије су учили Словене а Вук Стефановић Караџић је написао 30 слова. Срби,Хрвати,Црногорци,Босанци су у давна времена изашли из једно исто јаје.Нама преводилац не треба.САД су криве за све проблеме .
Subota 21.06.2014.10:14
"Vincansko pismo" (nazvase ga tako) je osnova cirilice. 27 indenticnih slova o 3 su se mjenjala.http://history-the-world.blogspot.be/2012/10/vincansko-pismo-staro-6000-godina.html
Petak 20.06.2014.10:48
Pogrešio? Dobio je spomenik u hrvatskoj, treba ga #ebati pa obesiti...
Petak 20.06.2014.12:02
Genser je najodgovorniji za legalizaciju terorizma Slovenaca i 'hrvata'. Bez ovog coveka raspad Jugoslavije bi sigurno nastupio ali bi izgledao mnogo drugacije. Medjutim, cak i on je sve to radio tek posle odlaska u London i Vasington. Sa njim, ustase su dobile svoju NDH a Slovenci bez problema ubijali nase nenauruzane regrute. Genser nije jedini nacista povlascen od zapada. Samo u nasim glavama II Sv.rat je projektovan kao borba 'dobra i zla'. Fasizam ce legitimno postojati sve do sedamdesetih u Fasistickoj Spaniji a svi vazniji nacisti ce biti spaseni uglavnom od strane zapada. Medju njima ce biti i Kurt Valdhajm, esesovac koji ce cak postati generalni sekretar UN.
Petak 20.06.2014.12:55
Погрешио је у случају да је хтео мир и стабилност, али сам ипак мишљења да су Геншер и остали борци за нови светски поредак, фантастично добро знали шта раде и какве ће то последице изазвати, тако да ту никакве грешке нема.
Petak 20.06.2014.13:52
Genser, klempavi usiju je pogrijesijo sto je rodjen.ne samo on:sreder,fiser,a naj gori sarping sto je gasijo vatru benzinom i svi ostali svjetski krvoloci koi su unistili jednu drzavu.Dali neko zna sta znaci unistit jednu drzavu?nek se stide svog plemana.
Petak 20.06.2014.16:44
Zokijev profesor, mentor. "Našeg" Zokija, Đinđića, pokojnog školovanog prodavca magle najvnoj masi.
Petak 20.06.2014.16:56
Nemacki Genser je rasturio Jugoslaviju,a srbski Genser VUCIC ce rasturiti Srbiju,i zato u Srbiji treba pod hitno REVOLUCIJA ili 9-ti Oktobar.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)